Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

Dua Lipa a Megan Thee Stallion zverejnili video k piesni Sweetest Pie

Na archívnej snímke uprostred anglická speváčka Dua Lipa. Foto: TASR/AP

Britskú divu budú môcť vidieť a počuť aj slovenskí fanúšikovia, Dua Lipa vystúpi v rámci jej turné 11. júna v Bratislave na Lovestream festivale.

Bratislava 11. marca (TASR) – Dve hudobné hviezdy Dua Lipa a Megan Thee Stallion zverejnili singel aj video k ich piesni Sweetest Pie. Keď obe dámy oznámili vydanie duetu, vzbudili veľký rozruch, zvlášť za oceánom, kde je popularita oboch speváčok astronomická. TASR o tom informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

Debutový album Megan Thee Stallion sa v roku 2020 dostal až na druhé miesto oficiálnej hitparády a jej spolupráca s Cardi B na tracku Wap je v Amerike považovaná za jeden z najväčších hitov posledných rokov. Je majiteľkou troch cien Grammy a mnoho ďalších ocenení.

Jej britská kolegyňa Dua Lipa je dnes globálnou megahviezdou a naviac za Atlantikom práve odštartovala svetové turné k albumu Future Nostalgia, ktoré musela pre pandémiu niekoľkokrát odložiť a na ktoré si práve Megan Thee Stallion pozvala ako hosťa. Skladba Sweetest Pie je nielen zvukovo tak lahodná, ako jej názov sľubuje. Ide o prvú ochutnávku z chystaného albumu Megan Thee Stallion.

Britskú divu budú môcť vidieť a počuť aj slovenskí fanúšikovia, Dua Lipa vystúpi v rámci jej turné 11. júna v Bratislave na Lovestream festivale.

Sweetest Pie klip: https://youtu.be/K7JrX7PHGBE