Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Dvojkoncert skupín Kryštof a DESmod sa prekladá na september

Na snímke spevák českej skupiny Kryštof Richard Krajčo. Foto: TASR/Ladislav Novák

Radosť a nadšenie z vydareného koncertu na hudobnom festivale v Kadani vystriedala v prípade speváka skupiny Kryštof Richarda Krajča smola v podobe zranenej nohy.

Bratislava 22. júla (TASR) - Vo štvrtok 25. júla malo patriť jedno koncertné pódium dvom výborným kapelám. DESmod a Kryštof sa mali stretnúť na spoločnom koncerte v bratislavskej Aegon Aréne NTC.

Radosť a nadšenie z vydareného koncertu na hudobnom festivale v Kadani vystriedala v prípade speváka skupiny Kryštof Richarda Krajča smola v podobe zranenej nohy. Preto sa štvrtkový koncert v Bratislave prekladá zo zdravotných dôvodov na nový termín – stredu 11. septembra do Incheby. Všetky doteraz zakúpené vstupenky ostávajú v platnosti.

„Nápad na dvojkoncert sme dostali pri plánovaní ďalších koncertných aktivít kapely Kryštof na Slovensku. Po skvelom zážitku vo vypredanom Babylone 7. marca sme sa chceli tento rok ešte raz vrátiť do Bratislavy. Radi by sme totiž pozvali na koncert aj tých, ktorí sa do Babylonu nedostali a o to viac sme sa tešili na našich slovenských fanúšikov. Verím, že sa s nimi uvidíme v náhradnom termíne v septembri na koncerte s DESmodom,“ uviedol pre médiá líder skupiny Kryštof Richard Krajčo.

Zároveň dodal, že v klubových priestoroch Babylonu, kde koncertovali naposledy, sa museli v marci uskromniť len s minimom toho, čo fanúšikom ponúkajú na veľkých koncertoch. „Koncert dostane oproti nášmu poslednému vystúpeniu v Bratislave oveľa väčší rozmer – či už sa to týka scény, alebo atmosféry. Privezieme špeciálnu svetelnú show pripravenú pre leto 2013,“ dodáva Krajčo.

TASR informovala PR manažérka koncertu Lenka Slaná.