Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Kultúra

Elán si prišli pozrieť tisíce ľudí v Nitrianskom Rudne

Koncert skupiny Elán v Nitrianskom Rudne. Foto: Agency Gemini

Koncert roka odštartoval Desmod, ktorý dostal všetkých do varu už o 17:00 hod.

Bratislava 8. septembra (TERAZ.sk) – Skutočný koncert roka! Česká popová diva Helena Vondráčková, zlatí slávici z Desmodu a legendárny Elán v piatok večer 7. septembra zaplnili celé Nitrianske Rudno. Tisíce fanúšikov nestarnúcich legiend československej hudobnej scény si užilo ich niekoľko hodinový koncert, pri ktorom si spievali a tancovali na ich najväčšie hity.

Koncert roka odštartoval Desmod, ktorý dostal všetkých do varu už o 17:00 hod. Po ňom už za búrlivého aplauzu publika vyšla na pódium Helena Vondráčková, ktorá svoje vystúpenie naplnila samými hitmi ako napríklad Dlouha noc, Nebudeme sedět doma alebo Sladké mámení. Rovnaký scenár sa opakoval aj pri príchode headlinera večera skupiny Elán. Tá zožala ovácie už na začiatku, keďže kapela vystúpila v kompletnom zložení s Jožom Rážom.

Absolútnym vrcholom, pri ktorom naskakovali ľuďom zimomriavky bolo, keď celý areál spolu s Elánom spieval jeden hit za druhým celú hodinu. „Bol to úžasný koncert a rovnaké bolo i publikum. Keď sme videli, koľko ľudí prišlo, boli sme nesmierne šťastní. Atmosféra bola perfektná a každého z našich hostí určite nekonečne tešilo, keď videl niekoľko tisíc fanúšikov, ako spievajú jeho pesničky spolu s ním,“ povedala v zastúpení promotéra Alžbeta Sivá z Agency Gemini.

Čerešničkou na torte bola účasť Joža Ráža, ktorý opäť dokázal, že iba skupina v kompletnom zložení je to najlepšie, čo poznáme zo slovenskej hudobnej klasiky.