Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Eros Ramazzotti: Najviac zo všetkého momentálne potrebujeme lásku

Foto: Janka Marczellová/VIVIEN

Eros Ramazzotti svoj posledný štúdiový album BATTITO INFINITO venoval téme – LÁSKA. S týmto posolstvom aktuálne, v rámci celosvetového turné, cestuje po Európe. Taliansky idol prinesie romantiku do Košíc už o mesiac, v Bratislave svoje love songy predstaví v polovičke apríla tohto roku.

Bratislava 8. februára (OTS) - Charizmatický spevák EROS RAMAZZOTTI, po obrovskom úspechu v Severnej i Južnej Amerike, odštartoval európsku časť turné, na ktorom predstavuje svoj posledný štúdiový album BATTITO INFINITO. Nejedno srdce svojimi love songmi roztopí i na Slovensku! Do košickej Steel Arény zavíta temperamentný Talian už 08. marca 2023, v Bratislave sa predstaví 15. apríla 2023 v TIPOS Aréne – Zimný štadión Ondreju Nepelu.



Nevyliečiteľný romantik


Povesť obrovského romantika a milovníka má Ramazzotti už niekoľko dekád. Téma lásky je u Taliana už roky najdominantnejšou témou, ktorou si získal srdcia fanúšikov po celom svete a žne s ňou mimoriadne úspechy. „Láska bola vždy súčasťou môjho života. Vo svojej hudbe hovorím o všetkom, čo sa ma úzko dotýka, takže pocity, ktoré prežívam, sa odrážajú aj v tom, čo píšem a spievam,“ vysvetlil spevák.

I posledný album, ktorý naživo zaznie aj na Slovensku, Eros vydal v znamení lásky. „Najviac zo všetkého momentálne potrebujeme lásku, tú lásku, ktorú sa snažím sprostredkovať na celom mojom nosiči a najmä v singli “Gli ultimi romantici“ (“Poslední romantici“): príbeh dvoch ľudí, ktorí sa snažia udržať nažive realitu, ktorá však už neexistuje. Je to skladba, ktorá je do značnej miery o mne,“ zdôvodnil Ramazzotti voľbu ústrednej témy albumu BATTITO INFINITO a zároveň predstavil skladbu, ktorá mu k srdcu prirástla najviac.



Okrem noviniek, počas koncertu, zaznejú aj najväčšie Ramazzottiho hity

Okrem piesní z BATTITO INFINITO si fanúšikovia, v Košiciach i v Bratislave, zaspievajú spolu s hlavnou hviezdou večera aj najznámejšie skladby z pera Erosa Ramazzottiho. Návštevníci koncertov sa môžu tešiť na nestarnúce hity Più che puoi a Se bastasse una canzone, Fuoco nel fuoco, Cose della vita či baladu Musica è, ale aj mnoho ďalších.

Vstupenky na koncerty EROSA RAMAZZOTTIHO, ktoré sa uskutočnia 8.3.2023 v košickej Steel Aréne a 15.4.2023 v TIPOS Aréne – Zimný štadión Ondreju Nepelu v Bratislave, sú dostupné na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal.

EROS RAMZZOTTI / BATTITO INFINITO WORLD TOUR
08. MAREC 2023 / Steel Aréna (Košice)
15. APRÍL 2023 /TIPOS ARÉNA – Zimný štadión O. Nepelu (Bratislava)
Vstupenky sú dostupné na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal