Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Ramazzotti ohlásil celosvetové turné a nový album,bude aj na Slovensku

Na snímke taliansky spevák Eros Ramazzotti počas koncertného vystúpenia na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave 5. októbra 2019. Foto: TASR - Jakub Kotian

V rámci turné má aj dve zastávky na Slovensku, 8. marca 2023 v košickej Steel Aréne a 15. apríla 2023 na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Bratislava 11. júna (TASR) – Známy taliansky spevák a skladateľ Eros Ramazzotti zverejnil dátumy celosvetového turné k novému albumu Battito Infinito (Nekonečný rytmus), ktorý uzrie svetlo sveta 16. septembra tohto roku. Rovnomennú, celosvetovú koncertnú šnúru odštartuje predpremiérovými koncertmi 15. septembra v španielskej Seville. V rámci turné má aj dve zastávky na Slovensku, 8. marca 2023 v košickej Steel Aréne a 15. apríla 2023 na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. TASR informovala PR manažérka Janka Marczellová.

"Tieto koncerty vnímam ako príležitosť viac sa tešiť z nových pesničiek, ktoré onedlho vyjdú. Zapojil som sa teda do každej jednej fázy tohto diela a venoval pozornosť každému detailu a v každom z týchto večerov bude obsiahnutá malá časť mňa a môjho príbehu. Nemôžem sa dočkať opätovného obrazného objatia fanúšikov z celého sveta, pretože si myslím, že je to najlepší spôsob, ako čeliť tomuto zložitému obdobiu a znovu začať robiť hudbu. Spolu," odkazuje fanúšikom Ramazzotti.

Eros Ramazzotti vydal v roku 1985 debutový album Cuori agitati. Na svojom konte má 14 vydaných albumov, 14. Vita ce n' vyšiel v novembri 2018. V Bratislave koncertoval 15. marca 2016 v rámci turné Pefetto a 5. októbra 2019 v rámci turné k albumu Vita Ce Né vždy na ZŠ Ondreja Nepelu. Avízom nového albumu je singel Ama.