Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Festival Gro(o)ve predstavil aj skupiny alternatívnej scény

Druhý deň multižánrového festivalu Gro(o)ve 2020 v Tužine v areáli Hatalisko 25. júla 2020. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Tento rok ponúkol program vystúpenia kapiel Longital, Vydrapená Bužírka Punk System, Darkness Positive, Zoo And Aquarium či Mateja Táleho a Martina Geišberga.

Tužina 25. júla (TASR) – Hudobný multižánrový festival Gro(o)ve 2020 predstavil v areáli Hatalisko v Tužine (okres Prievidza) po piaty raz aj skupiny alternatívnej hudobnej scény.

"Sme malý rodinný multižánrový festival. Na začiatku karantény v súvislosti s novým koronavírusom sme nevedeli, či sa nám ho podarí zorganizovať. Sme radi, že sa nás tu zišlo tak veľa. Čo je asi aj vďaka 'korone'," zhodnotila účasť za organizátorov Andrea Dubecová.

Podotkla, že na festivale dávajú priestor kapelám, ktoré často nehrávajú mainstreamové rádiá, ale aj kapelám z regiónu. Tento rok ponúkol program vystúpenia kapiel Longital, Vydrapená Bužírka Punk System, Darkness Positive, Zoo And Aquarium či Mateja Táleho a Martina Geišberga.

Festival prilákal aj návštevníčku Terezu. "Bola som zvedavá, lebo je v príjemnom prírodnom prostredí. Veľmi som sa zabavila na Vydrapenej Bužírke, nikdy som ich nezažila a urobili úžasnú šou," dodala.