Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Kultúra

Filip Jančík ponúkne sériu exkluzívnych vianočných koncertov

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Zostava, s ktorou sa Jančík predstaví počas akustického vianočného turné, bude pozostávať z desiatich členov, pričom niektorí z nich pricestujú pri tejto príležitosti zo zahraničia.

Bratislava 12. októbra (TASR) - Rozruch okolo Filipa Jančíka neutícha ani niekoľko týždňov po jeho koncerte na Dunaji. Pre fanúšikov si teraz náš najznámejší huslista pripravil nové prekvapenie, pripravuje akustické vianočné turné. TASR o tom informoval PR manažér Pavol Dráb.

V priebehu decembra navštívi Filip 12 slovenských miest. Začína 1. decembra v Žiline, ďalšími zastávkami budú Zvolen (3. 12.), Banská Bystrica (5. 12.), Košice (9. 12.), Spišská Nová Ves (10. 12.), Prešov (11. 12.), Poprad (12. 12.), Partizánska Ľupča (14. 12.), Martin (15. 12.), Trenčín (20. 12.), Nitra (21. 12.) a Bratislava (27. 12.).

Zostava, s ktorou sa predstaví počas akustického vianočného turné, bude pozostávať z desiatich členov, pričom niektorí z nich pricestujú pri tejto príležitosti zo zahraničia. V rámci koncertného repertoáru zaznejú Filipove najväčšie hity, akými sú soundtracky z filmu Gladiátor, Posledný Mohykán či seriálu Game of Thrones. Miesto si v ňom nájdu i kultové slovenské skladby z rozprávok a filmov. Nebude chýbať Perinbaba či Pán Prsteňov a Forrest Gump.

Predpredaj v jednotlivých mestách sa začína 12. októbra na pravé poludnie.





Videoklip Now We Are Free, Gladiator, Live Performance, Violin Cover: https://www.youtube.com/watch?v=yL5v1s9YSXw