Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Finalistka Talentu Katarína Landlová bude krstiť

Finalistka Talentu Katarína Landlová bude krstiť Foto: Katarína Landlová

Len minulý týždeň Katarína Landlová predstavila svoj nový videoklip k piesni Lepší holky a už sa ide aj krstiť.

Bratislava 23. januára (OTS) - Rovnaký titul nesie tiež jej debutový album, ktorý Katarína na Slovensku prvý raz predstaví a pokrstí na špeciálnom koncerte 30. januára v bratislavskom Nu Spirit club, v spolupráci s hlavným mediálnym partnerom TV JOJ.

Na koncerte zaznie naživo nielen kompletne celé album, ale aj ďalšie novinky, ktoré sa naň nevošli. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na nové covery, ktoré ma baví robiť úplne inak, než by sa očakávalo. Veľká zmena ma čaká aj čo sa týka kapely, pretože obvykle hráme v akustickom triu. Tentokrát ale bude o dosť väčšia kapela, takže na pódiu bude celkom veselo”, hovorí o prípravách koncertu charizmatická Katka Landlová.

Novinka „Lepší holky“, vznikla v nahrávacom štúdiu a pod taktovkou producenta Armina Effenbergera. “Chceli sme urobiť jednoducho dobré pesničkové album. Farebné, zábavné a úprimné. Spolupracovať s Arminom je pre mňa naviac splnený sen. Je veľmi vnímavý k zdeleniu songu, čo je pre mňa dôležité, a štýlovo sme si úplne porozumeli. Nechceli sme sa opierať len o gitarové pesničkárstvo, skôr sme hľadali tú správnu náladu. Atmosféru, ktorá je mi blízka, funguje hudobne a ladí s textami,” približuje novinku sympatická Slovenka, ktorej domovom je však už desať rokov Praha.

Vstupenky na bratislavský koncert sú v predaji v NuSpirit club a v distribučnej sieti Ticketportal.

Viac na www.nuspirit.sk a www.ticketportal.sk

www.katarinalandlova.com