Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Hosťom koncertu ZAZ v júni v Bratislave Tamara Kramar!

Foto: Dávid Mathé

Úprimnosť, emócie a dobrá nálada na pódiu.

Bratislava 17. mája (OTS) - To všetko spája živelnú ZAZ a slovenskú speváčku Tamaru Kramar, ktorá bude jej hosťom... Východoeurópska časť Organique Tour štartuje 2.júna 2023 práve v bratislavskej NTC Aréne.

ZAZ práve skončila turné v Latinskej Amerike, po ktorom následuje krátky oddych a nahrávanie nových skladieb a potom sa už vydá na ďalších 11 koncertov po štátoch Východnej Európy.

„Zotavujem sa z úžasného pobytu v Latinskej Amerike, odpočívam a skladám piesne na nový album. Aký bláznivý život, ale ďakujem zaň priatelia, je to skvelé! Východná Európa prichádzame! Som veľmi rada, že sa k Vám vraciam...Príliš ste mi chýbali!“

Takto sa vyznala zo svojich aktuálnych pocitov speváčka ZAZ, ktorá na koncerte v Bratislave privíta aj zaujímavého hudobného hosťa, síce z anglického Brightonu, ale rodáčku z Bratislavy – skladateľku a speváčku Tamaru Kramar.

Tamara vydala svoj prvý singel So Sweet v lete 2021, začiatkom roku 2022 jej Hey Pretty Girl odpremiérovali na BBC Radio Introducing a neskôr sa dokonca stala piesňou dňa. Minulý rok zároveň ukončila vysokoškolské štúdium a získala aj cenu Objav roka na Radio_Head Awards.

Foto: Lukáš Bukoven

V súčasnosti už na svojich koncertoch propaguje debutové EP Bachelor, z ktorého skladby určite zaznejú aj v NTC Bratislava: “Na koncert sa veľmi teším! ZAZ registrujem a nikdy by mi nenapadlo, že by som s ňou mohla zdieľať stage. Vnímam to ako výbornú príležitosť predstaviť sa pred medzinárodne úspešnou umelkyňou a vyskúšať si koncert v aréne pred tisíckami ľudí!”

Spojenie s francúzskou Édith Piaf prinesie určite aj radosť a dobrý humor, tak ako sme pri koncertoch ZAZ zvyknutí a hlavne je potrebné nezabudnúť, že na svet sa máme dívať vždy cez ružové okuliare.

Vstupenky na Organique tour 2.júna v NTC Aréne Bratislava v predaji v sieti Ticketportal.