Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Kontrafakt chystá autokoncert

Patrik Rytmus Vrbovský, archívna snímka. Foto: TASR Jakub Kotian

Kontrafakt vystúpi 5. júna v Slovakia Ring aréne v Orechovej Potôni. S nápadom na takýto koncert prišla agentúra Evency.

Bratislava 20. mája (TASR) – Legendárny Kontrafakt len nedávno vydal nový album Real Newz, ktorý nemohol pre koronavírusovú pandémiu predstaviť na koncertom pódiu. Skladby z novinky zahrajú Rytmus, Ego a Anys naživo pred svojimi fanúšikmi na autokoncerte. TASR o tom informovala PR manažérka Eva Sládková.

"Bude to prierez našej tvorby od starých vecí až po najnovšie. Samozrejme, budeme hrať najviac z našich 'autičkárskych' skladieb, aby sme podčiarkli atmosféru tohto koncertu," avizuje Patrik "Rytmus" Vrbovský. Michal "Ego" Straka dopĺňa: "Autokoncertu budú určite predchádzať nejaké skúšky, predsa len sa teraz nekoncertuje pre krízu, o to väčšiu chuť a energiu budete v tejto šou cítiť."

Kontrafakt vystúpi 5. júna v Slovakia Ring aréne v Orechovej Potôni. S nápadom na takýto koncert prišla agentúra Evency.

"S potešením sme zistili, že v zahraničí tento koncept už výborne funguje a to nás len utvrdilo v myšlienke, že toto musíme priniesť aj sem k nám na Slovensko," vysvetlil jeden z organizátorov Marko Šebesta a ďalej komentoval výber interpreta: "Pri výbere to bolo jednoduché, potrebovali sme sa zamerať na hudbu 'autičkárov', v čom je u nás Kontrafakt najsilnejší, a ktorej naša agentúra zhodou okolností robí manažment."

Vstup na autokoncert bude možný iba v uzatvorenom motorovom vozidle. Motorkám, štvorkolkám, skútrom či iným plne nekrytým motorovým vozidlám organizátori vstup do areálu zakázali. Jeho kapacita bude obmedzená na 800 áut.