Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Lazy the Kids vydávajú debutové EP Sunshine

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Nebavil nás už rap a songy, ktoré sme počúvali, tak sme začali písať vlastné, hovorí autor textov Freddie Ferett.

Bratislava 1. júna (TASR) - Lazy the Kids prichádzajú s debutovým EP Sunshine. Dvojica Roman Krajčí (MoonDogg) a Dominik Javurek (Freddie Ferett) sa tak hlási o slovo na slovenskej hudobnej scéne. EP ponúka päť songov, ktorými sú Sunshine Chill Out, Junkers, 24K Golden, Smooth Vibes a Pulze. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

"Nebavil nás už rap a songy, ktoré sme počúvali, tak sme začali písať vlastné," hovorí autor textov Freddie Ferett a dodáva: "Ja som kedysi hrával v skupine, mali sme aj zopár koncertov, potom ma to prestalo baviť. Otvoril som si bar a tam sme sa stretli. Bolo to dosť bizarné, lebo ako som robil drinky, tak som sa započúval do debaty o hudbe, ktorú viedli hostia v bare. Začali sme postupne tvoriť, zohrali sme sa naozaj veľmi rýchlo, až tak, že niekedy som ešte len dopisoval text a už sme nahrávali."

"Skladby sme potom doniesli Janovi Tlamkovi do TC štúdia, ktorý sa nakoniec postaral o celkový mix a mastering, a to je asi celý príbeh," uzatvára MoonDogg.

"Postupne som na tom pracoval už u mňa v štúdiu a vôbec sme nemali žiadne očakávania, ale nakoniec z toho vzišlo debutové EP, päť songov a teším sa z toho," dopĺňa Ján Tlamka, ktorého poslucháči poznajú aj pod menom DJ Lurex.