Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Legendy Open Air Turné 2021 pokračuje aj v septembri

Na archívnej snímke Vašo Patejdl. Foto: Pavol Karell Foto: Pavol Karell

Na koncertoch zaznejú legendárne hity ako Úsmev, Dievča z reklamy, Učiteľka tanca, Sklíčka, Nepriznaná, Sme také, aké sme, ZRPŠ, Veľký sen mora, Ak nie si moja či Medulienka.

Bratislava 28. augusta (TASR) – Jedinečné spoločné turné Legendy Open Air Tour 2021 pokračuje aj v septembri. Po úspešnej letnej časti turné sa na štvoricu Beáta Dubasová, Janko Lehotský, Pavol Hammel a Vašo Patejdl môžu fanúšikovia tešiť aj v Hlohovci (12. 9.), Malackách (16. 9.) a vo Východnej (23. 9.). Celú Open Air Tour zakončí koncertom v Čechách v novembri. TASR informoval PR manažér Ján Kakaščík.

Na koncertoch zaznejú legendárne hity ako Úsmev, Dievča z reklamy, Učiteľka tanca, Sklíčka, Nepriznaná, Sme také, aké sme, ZRPŠ, Veľký sen mora, Ak nie si moja, Vráť mi tie hviezdy, Mopedová, Dievčatá, Cez plece (Už sa chlapec z detstva poberá) či Medulienka.

Dva hrady a 11 amfiteátrov absolvovali interpreti spoločne vo veľmi dobrej atmosfére, so skvelou diváckou kulisou, za čo všetkým fanúšikom ďakujú. Aj preto si organizátor v septembri pripravil pre divákov malé prekvapenie.
Na archívnej snímke Pavol Hammel 1. septembra 2018.
Foto: TASR/Martin Palkovič

Pre mňa bol naozaj zážitok každé jedno mesto, ale atmosféra na Nitrianskom a Spišskom hrade bola obzvlášť výnimočná,“ priznal Vašo Patejdl. Rovnako Beáta Dubasová, Pavol Hammel a Janko Lehotský najčastejšie spomínajú práve na koncertnú atmosféru na Spišskom hrade.

Na otázku, ako si interpreti užívajú turné v tejto výnimočnej zostave Janko Lehotský odpovedal: „Ja sa cítim veľmi fajn. Sú to kolegovia ktorí majú spoločný zámer - urobiť ľudí šťastnými a zahrať dobrú muziku.“ Beáta Dubasová dodáva: „Na koncertoch je vždy skvelá atmosféra, ľudia si spievajú spolu s nami. Rovnako je, samozrejme, zábava aj v zákulisí s mojimi kolegami - Jankom, Vašom a Palkom. Sme zohraný tím.“ Vašo Patejdl sa veľmi teší opäť po rokoch na amfiteáter vo Východnej.