Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Lenny prichádza s novým singlom live. laugh. cry

Snímka z klipu live. laugh. cry. od Lenny. Foto: Youtube/Lenny

Je to taká hymna pre všetkých ľudí, ktorí chcú každý deň prežívať tak, akoby bol ich posledný, hovorí Lenny o novom singli.

Bratislava 7. júna (TASR) – Mladá česká skladateľka, klaviristka a speváčka s nezameniteľným hlasom Lenny predstavuje nový singel live. laugh. cry (žiť, smiať sa a plakať), ktorý nesie spolu s emotívnym videoklipom posolstvo o priateľstve a prekonávaní prekážok. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

Po spolupráci s legendárnym producentom Mikeom Shinodom na piesni Lithium sa 28-ročná interpretka vracia k domácim spoluprácam a s producentmi Marcelom Procházkom a Ondřejom Fiedlerom predstavuje pieseň live. laugh. cry.

"Je to taká hymna pre všetkých ľudí, ktorí chcú každý deň prežívať tak, akoby bol ich posledný," hovorí Lenny o novom singli. Videoklip pochádza z režisérskej dielne Ondřeja Kudyna a Ondřeja Brejšku.

"Heslom je žiť, smiať sa a nehanbiť sa za to, že si niekedy tiež poplačeme," dodáva Lenny k textu, ktorý napísala zo svojho pohľadu a na základe autentických skúseností.



"Vymysleli sme spolu príbeh dvoch kamarátok, pretože priateľov v dobrom aj v zlom máme snáď úplne všetci a je jedno, z akého kúta sveta sme," hovorí Lenny o snímke, v ktorej hlavnú postavu stvárnila populárna česká herečka Sara Sandeva. Po jej boku sa v úlohe kamarátky objavila cukrárka s hereckými skúsenosťami Míša Randlová.

"Prehovárala som Ondra Kudyna, aby som v klipe nestvárnila žiadnu z hereckých rolí, pretože som neverila, že by bol príbeh dostatočne autentický," prezrádza Lenny. "Svoju domnienku som si potom úplne potvrdila, keď som naše dve slečny videla spolu hrať. Sálala z toho prirodzenosť, emócie a autenticita. Tie dve vyzerali, že sa poznajú roky. Hneď na pľaci som vedela, že je to ono," dodáva Lenny.

"Pointa piesne live. laugh. cry je to, že milujeme, čo robíme alebo kým sme, aj napriek tomu, aké prekážky a výzvy nám to môže prinášať," uzatvára Lenny, šesťnásobná držiteľka Ceny Anděl.