Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Kultúra

Marpo predstavuje nové EP s názvom Don't Quit Now

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Album avizuje videoklip a singel Můžeš jít. Jednoduchý, ale vizuálne pôsobivý snímok má na svedomí uznávaný videomaker Papa Pech.

Bratislava 16. mája (TASR) - Raper, spevák, bubeník a fighter Otakar Petřina mladší, všetkým známy ako Marpo, v poslednom čase tvorí novú hudbu mimo očakávaní svojich fanúšikov a kritikov. Po netradičnom spojení so Sebastianom Navrátilom v skladbe Nezapomínám prišiel s nezvyčajnou popovou piesňou Jsem prostě takovej. Obidve skladby sa dočkali zaslúženého úspechu a všetko tak vyústilo do úplne nového EP Don't Quit Now, na ktorom hosťuje napríklad čím ďalej tým viac populárnejší raper Refew alebo kolega z Trouble Gangu WHNT. Faktom je, že limitovaná fyzická edícia nového albumu sa vypredala v priebehu pár hodín. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

"Na tomto EP som vybehol zo zabehnutých koľají, čo pre mňa znamená nové postupy, flows a polohy,“ vysvetľuje Marpo, prečo sa nahrávka Don't Quit Now až tak vymyká jeho doterajšej tvorbe. Okrem už spomenutého rádiového tracku sa na albume objavia aj obľúbený rockovejší singel Zase další pondělí či spolupráca s Refewem s názvom Vrána.

Aj pokiaľ ide o produkciu, vsadil Marpo na osvedčenú spoluprácu s Marcusom Tranom, cover zase vytvoril dvorný fotograf Tony Košař. "Myslím, že sa cover naozaj podaril. Špeciálna limitka albumu bola vypredaná zhruba do dvanástich hodín naším fanklubom," dodáva Marpo.

Album avizuje videoklip a singel Můžeš jít. Jednoduchý, ale vizuálne pôsobivý snímok má na svedomí uznávaný videomaker Papa Pech.