Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Fanúšikovia Whitney Houston sa môžu tešiť na filmovú novinku

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Whitney Houston už ako dieťa rada spievala so svojou matkou Cissy v kostole v New Jersey, ale ani vo sne by jej nenapadlo, že sa stane speváckou ikonou svojej generácie.

Bratislava 22. novembra (TASR) – Presne o mesiac zavíta do slovenských kín filmová novinka s názvom I Wanna Dance with Somebody. Životopisný hudobný film o speváčke Whitney Houston nakrútila americká režisérka, scenáristka a herečka Kasi Lemmons podľa scenára Anthonyho McCartena.

"Je emotívnou a srdcervúcou oslavou života jednej z najúspešnejších speváčok v histórii pop music," avizuje distribučná spoločnosť Itafilm snímku, ktorú uvedie do kín 22. decembra pri príležitosti 30. výročia úspešného filmu The Bodyguard, ktorý s Whitney Houston a Kevinom Costnerom v hlavnej úlohe nakrútil v roku 1992 režisér Mick Jackson.

Whitney Houston už ako dieťa rada spievala so svojou matkou Cissy v kostole v New Jersey, ale ani vo sne by jej nenapadlo, že sa stane speváckou ikonou svojej generácie. "Snímka nás prevedie životom, kariérou a veľkolepými vystúpeniami s najobľúbenejšími hitmi nezabudnuteľnej Whitney Houston," približuje distribučná spoločnosť film I Wanna Dance with Somebody od scenáristu Bohemian Rapsody. Speváčku v ňom stvárňuje britská herečka Naomi Ackie.