Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Kultúra

IMT Smile vydávajú ďalší singel a klip ku skladbe Tu alebo tam

Na archívnej snímke skupina IMT Smile. Foto: Peter Ivan

Skupina IMT Smile absolvovala počas tohto leta niekoľko desiatok letných koncertov, kde si ich koncert užili tisícky fanúšikov.

Bratislava 4. októbra (TASR) – Skupina IMT Smile prichádza s novým singlom a videoklipom k piesni Tu alebo tam, ktorá pochádza z ostatného albumu Srdce Rozum Boulevard, ktorý kapela nahrávala v Birdland Studios. TASR informoval PR manažér Tomáš Karpel.

Skupina IMT Smile absolvovala počas tohto leta niekoľko desiatok letných koncertov, kde si ich koncert užili tisícky fanúšikov. V rôznych mestách Slovenska, ale aj Čiech tak odohrali nielen svoje najväčšie hity, ale i skladby z aktuálneho albumu Srdce Rozum Boulevard, ktoré už fanúšikovia prijali za svoje.



„Prichádzame v poradí so siedmym singlom z tohto albumu. Je to pomalšia skladba, pieseň, čo má pokojnú, pohodovú, až romantickú atmosféru. Trocha spomaliť a zvoľniť, počas leta sme boli každý víkend v inom meste, hrali sme aj dva koncerty na jednom mieste, aby sme sa tak mohli revanšovať a uspokojiť našich poslucháčov aj poďakovať im za ich priazeň. Album vyšiel pre necelým pol rokom, a som rád, že ľudia pozitívne reagujú na v podstate ešte stále nové skladby. Tiež sme pripravili aj videopodobu tejto pesničky,“ konštatuje Ivan Tásler.

Videoklip obsahuje zábery, ktoré natočil Tomáš Slávik spolu s ďalšími členmi kapely, Mirom Táslerom a Ivanom Kormaňákom. Na malú chvíľu sa v ňom objaví aj autor textu Vlado Krausz, ktorý len pred pár dňami získal cenu SOZA ako textár najhranejších slovenských diel, rovnako aj Ivan Tásler ako skladateľ najhranejších slovenských diel. Spoločne stoja aj za skladbou Tu alebo tam.