Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Iva Bittová v apríli na Cherchez La Femme

Iva Bittová Foto: Cherchez La Femme

Iva Bittová patrí medzi najúspešnejšie české umelkyne a hudobníčky nielen vďaka svojmu pôsobeniu v Česku, ale aj početným koncertným aktivitám v zahraničí.



Bratislava 8. apríla (Teraz-OTS) - Iva Bittová odohrá 11. apríla koncert v Bratislave. Jej vystúpenie bude otváracím koncertom prvého ročníka bratislavského mestského festivalu Cherchez La Femme.

Spolu s ňou sa v Ateliéri Babylon predstaví OY, známa speváčka a hudobníčka švajčiarsko-ghanského pôvodu.

Iva Bittová patrí medzi najúspešnejšie české umelkyne a hudobníčky nielen vďaka svojmu pôsobeniu v Česku, ale aj početným koncertným aktivitám v zahraničí. Známa je najmä svojím nezameniteľným spevom a hudobným prejavom, ktorý zúročila mnohými jedinečnými a neopakovateľnými hudobnými spoluprácami po celom svete.


Spolu s Ivou Bittovou sa na festivale prestaví aj známa speváčka Oy, ktorá sa na Ivu ponáša nielen vzhľadom, ale aj tvorbou. Vo svojej hudbe kombinuje džez, ale i elektroniku a africkú hudbu. Aj jej koncerty sú plné pestrej improvizácie a jedinečných zvukov. Takým bude aj jej druhý štúdiový album, ktorý vydá na jar a predstaví ho bratislavskému publiku.

Vstupenky na festival budú v predaji prostredníctvom siete Ticketportal. Bude možné zakúpiť si lístok na jednotlivé koncerty. Spustenie predaja prebehne v piatok 15. apríla dvojkoncertom Iva Bittová a Oy.

Oy 'Trolls' [Official Music Video] from Creaked Records on Vimeo.