Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Kultúra

Jennifer Lopezová získala hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy

Jennifer Lopezová pózuje na svojej čerstvo odhalenej hviezde na hollywoodskom Chodníku slávy 20. júna 2013 v Los Angeles. Foto: TASR/AP

Hviezdu umiestnila na chodník slávy v spoločnosti svojho priateľa Carpera Smarta a svojich detí, päťročných dvojčiat, syna Maxa a dcérky Emme.

Los Angeles 22. júna (TASR) - V poradí 2500. hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy získala americká herečka a speváčka Jennifer Lopezová (JLO). Umiestnila ju tam vo štvrtok v spoločnosti svojho priateľa Carpera Smarta a jej päťročných dvojčiat, syna Maxa a dcérky Emme. Na slávnostnom akte nechýbali ani priatelia, vrátane Jane Fondovej, informovala agentúra Associated Press.

Celebrity oprávnené mať na chodníku slávy svoju hviezdu vyberá výbor a tie z nich, ktoré ponuku prijmú, musia uhradiť poplatok a náklady s tým spojené vo výške 30.000 dolárov (22.700 eur).

JLo si poplakala a povedala, že jej deti ešte nerozumejú, čo to pre ňu znamená, vysvetlila im iba, že "mamička dostala hviezdu". Je však je rada, že tam bola rodina s ňou.

"Pre romantičku ako som ja je to navždy a verím v to. Verím v navždy. Dnes je dobrý deň," vyhlásila JLo.