Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Kultúra

Spevák Justin Bieber sa ospravedlnil Billovi Clintonovi za nadávky

Justin Bieber Foto: TASR/AP

Idol tínedžerov na sociálnej sieti Twitter pre svojich vyše 41 miliónov "followerov" potom napísal, že Clintonovi ďakuje "za čas, ktorý mu venoval na vzájomný rozhovor".

New York 12. júla (TASR) - Kanadský popový spevák Justin Bieber sa ospravedlnil bývalému americkému prezidentovi Billovi Clintonovi za to, že v istom newyorskom nočnom klube nadával na jeho osobu a vylial na jeho fotografiu čistiaci prostriedok. K incidentu údajne došlo skoršie v tomto roku, informovala v noci nadnes agentúra AP.

Clintonova kancelária uviedla, že Bieber sa telefonicky "ospravedlnil a zároveň ponúkol pomoc nadácii Clinton Foundation". Bližšie detaily však kancelária odmietla zverejniť.

Na videu, ktoré sa v stredu objavilo na celebritnom webovom portáli Tmz.com, je vidno 19-ročného speváka, ako v spoločnosti svojej partie močí do umelohmotného vedra v kuchyni nočného klubu.



Pred odchodom z miestnosti Bieber vylial na prítomnú Clintonovu fotografiu čistiaci prostriedok, pričom sa vulgárne vyjadril na jeho adresu.

Idol tínedžerov na sociálnej sieti Twitter pre svojich vyše 41 miliónov "followerov" potom napísal, že Clintonovi ďakuje "za čas, ktorý mu venoval na vzájomný rozhovor". Svoj odkaz Bieber ukončil vetou: "Vaše slová pre mňa veľa znamenali. Ste skvelý človek."