Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Kultúra

Popového speváka Justina Biebera vyšetrujú za bezohľadnú jazdu

Justin Bieber Foto: TASR/AP

Zástupcovia šerifa podajú správu o bezohľadnej jazde okresnému prokurátorovi, aby do jedného či dvoch týždňov zvážil vznesenie obvinení za spáchanie priestupku.

Calabasas 29. mája (TASR) - Detektívi z úradu šerifa v kalifornskom okrese Los Angeles vyšetrujú popového speváka Justina Biebera za bezohľadnú jazdu, pretože sa na to sťažovali svedkovia vrátane bývalej hviezdy americkej futbalovej ligy Keyshawna Johnsona. Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP.

Hovorca šerifa uviedol, že v pondelok 27. mája o 20.00 h miestneho času išiel Bieber údajne svojím bielym Ferrari po uzavretom obytnom areáli na severe losangeleského okresu rýchlosťou stanovenou pre diaľnice. V uvedenom areáli, kde Bieber býva, je však stanovená maximálna rýchlosť 40 kilometrov za hodinu.

Johnson sa nachádzal vonku so svojou trojročnou dcérou a práve sa chystali nasadnúť do malého elektrického auta, keď okolo presvišťal Bieber. Johnson sledoval Biebera k jeho neďalekému domu, aby mu jeho správanie vyčítal, ale spevák vbehol dnu bez slova a neskôr sa odmietol rozprávať aj so šerifovými zástupcami.

Títo úradní predstavitelia podajú správu o bezohľadnej jazde okresnému prokurátorovi, aby do jedného či dvoch týždňov zvážil vznesenie obvinení za spáchanie priestupku.