Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Kapela Mirai vydáva svoj prvý živý album Live O2 Aréna

Na archívnej snímke Českého slávika v kategórii Objav roka získala skupina Mirai. Foto: TASR Bohdan Kopčák

Skupina Mirai sa čoskoro predstaví aj na Slovensku v rámci koncertov Slovenské turné 2023.

Bratislava 30. januára (TASR) – Mirai, v súčasnosti jedna z najúspešnejších českých skupín, odohrala 15. septembra minulého roka zatiaľ najväčší koncert kariéry v pražskej O2 Aréne, ktorý sa stretol s obrovským ohlasom. Česká televízia odvysielala záznam koncertu, ktorý si fanúšikovia môžu nájsť na streamingových platformách. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

"Živý album z O2 arény vydávame ako poďakovanie všetkým, ktorí s nami v tento dôležitý deň boli. Live O2 Arena zachytáva to najzásadnejšie z koncertu, takže sa fanúšikovia môžu tešiť na 16 piesní, vrátane tých s hosťami, ktorými boli Paulie Garand, Ben Cristovao a Ewa Farna. Zároveň by sme live albumom radi pozvali na naše Slovenské turné 2023. Veríme, že sa nám na živý album podarilo preniesť tú úžasnú atmosféru i energiu, a to predovšetkým vďaka nášmu bubeníkovi Šimonovi Bílemu a kapelnému priateľovi aj producentovi v jednej osobe Honzovi Balcárkovi, ktorí sa postarali o zvuk," hovorí líder Mirai Navrátil.

Skupina Mirai sa čoskoro predstaví aj na Slovensku v rámci koncertov Slovenské turné 2023. Začína 27. apríla v bratislavskom Majestic Music Clube, ďalšími zastávkami budú deň na to Trenčín, Košice (29. 4.), Nitra (5. 5.) a Žilina (6. 5.).



Mirai v O2 Aréne celý záznam koncertu:

https://www.ceskatelevize.cz/porady/15127643025-mirai-v-o2-arene/