Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Karin Ann reaguje na hejterov novým singlom looking at porn

Karin Ann v klipe piesne looking at porn. Foto: YouTube/Karin Ann

Pesnička je písaná satirickým spôsobom prostredníctvom stereotypov, akým je napríklad muž v strednom veku, ktorý nemá v živote nič iné na práci než hejtovať tínedžerky, vysvetľuje Karin.

Bratislava 21. januára (TASR) - Slovenská speváčka Karin Ann vstupuje do nového roka so singlovou novinkou looking at porn, ktorá v piatok oficiálne vychádza. Pesnička a videoklip predznamenávajú v poradí druhé EP a sú "jasným odkazom pre hejterov". TASR o tom informovala PR manažérka Adriána Čahojová.

Ďalej priblížila, že hudobná novinka vykresľuje muža v strednom veku, ktorého obľúbeným hobby je chrliť zlomyseľné komentáre na adresu mladých žien pod rúškom displeja a klávesnice. Vychádzajúc z osobnej skúsenosti, Karin Ann tak berie zbraň z rúk hejterov a otáča ju proti nim ako svoju vlastnú muníciu. "looking at porn som písala v dobe, keď som dostávala veľa hejtu. Povzniesla som sa nad to tým, že som o tom napísala song. Je to taký sarkastický odkaz ľuďom, ktorí ma hejtovali. Pesnička je písaná satirickým spôsobom prostredníctvom stereotypov, akým je napríklad muž v strednom veku, ktorý nemá v živote nič iné na práci než hejtovať tínedžerky," vysvetľuje Karin.



Skladba vznikala v medzinárodnej spolupráci s producentom izraelsko-britského pôvodu Mattom Schwartzom. "Myslím, že Matt veľmi dobre chápe moju kreatívnu víziu. Okrem toho rád poukazuje na ľudské stránky, ktoré sa človek často bojí vo svojom vnútri preskúmať sám," hovorí talentovaná Karin na margo spolupráce s Mattom.

Novinka "looking at porn" vychádza v sprievode dynamického videoklipu, ktorého príbeh napísala sama speváčka. Videoklip nakrúcali koncom minulého roka v Taliansku v réžii tvorivej dvojice Simone Peluso a Luca Boarelli.

Po vydaní prvého singla v tomto roku čaká 19-ročnú Karin Ann čoskoro vydanie jej druhého EP, vzápätí v marci absolvuje medzinárodné turné ako predskokanka po boku britského speváka Alfie Templemana. Spolu s ním sa predstaví v Paríži, Kolíne, Bruseli, Hamburgu, Berlíne a Mníchove.