Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Katarína Knechtová bude predskokankou Depeche Mode v Bratislave

Speváčka Katarína Knechtová Foto: TASR/Martin Baumann

Knechtová mala k Depech Mode vždy blízko. Obdivovala nielen ich najväčšie hity, ale aj tvorba producenta a koncertného bubeníka skupiny Christiana Eignera.

Bratislava 17. apríla (TASR) – Katarína Knechtová bude predskokanom koncertu skupiny Depeche Mode na bratislavských Pasienkoch 25. mája.

K Depeche Mode mala Katarína vždy blízko, obdivovala nielen ich najväčšie hity, no jej pozornosti neušla ani tvorba producenta a koncertného bubeníka skupiny Christiana Eignera. Tá ju tak nadchla, že práve Eignera oslovila ako potenciálneho producenta svojich vlastných skladieb. Obaja umelci sa napokon naozaj dohodli na spolupráci a Christian Eigner pred dvoma rokmi produkoval zatiaľ posledný album speváčky s názvom Tajomstvá, obsahujúci aj hit Zmier svetlo s tmou.

Opäť sa spolu stretnú 25. mája na bratislavskom koncerte Depeche Mode. "Manažment skupiny nám potvrdil, že chce mať lokálnu predkapelu. My sme im obratom poslali ponuky od interpretov, ktorí sa nám ozvali," hovorí Zuzana Habodaszová z agentúry XL Promotion. "Odpoveď prišla o niekoľko dní – manažment Depeche Mode si vybral Katarínu Knechtovú."

Foto: TASR

Do termínu koncertu sa Katarína aj so skupinou bude na vystúpenie dôkladne pripravovať. "Stále sme na akustickom turné po kluboch, no v tomto prípade samozrejme prispôsobíme playlist aj koncept koncertu špeciálnej situácii," potvrdila speváčka. Ako predskokanka Depeche Mode chce dať priestor hlavne elektronickým piesňam z albumu Tajomstvá. "Budú to koncertné verzie skladieb, ktoré produkoval Christian Eigner. Je to úžasná koncertná bodka za naším spoločným albumom a neexistuje lepšie miesto a čas pre pesničky z neho."

Vstupenky na koncert skupiny Depeche Mode s predskokankou Katarínou Knechtovou sú v predpredaji v sieti ticketportal.sk a predpredaj.sk. Viac informácií získajú záujemcovia na webovej stránke xl.sk.