Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Katarína Koščová pozýva na koncert do svojej obývačky

Katka Koščová. Foto: TASR - Milan Kapusta

Pred niekoľkými dňami na sociálnych sieťach poprosila Katka svojich fanúšikov o tipy na piesne, ktoré by si chceli vypočuť.

Bratislava 14. apríla (TASR) - Speváčka Katarína Koščová pripravila pre fanúšikov ďalší špeciálny koncert. Po komornom vystúpení u seba v záhrade zaspieva tentoraz priamo zo svojej obývačky. Netradičné nebude len miesto koncertu, ale tiež odohraný repertoár. Celé podujatie môžu fanúšikovia sledovať online už vo štvrtok (15. 4.) od 19. hodiny. TASR o tom informoval PR manažér Alexander Čerevka.

Pred niekoľkými dňami na sociálnych sieťach poprosila Katka svojich fanúšikov o tipy na piesne, ktoré by si chceli vypočuť. V sprievode klaviristu Daniela Špinera tak predvedú okrem svojho tradičného súčasného autorského repertoáru aj niekoľko starších skladieb a obľúbené prevzaté piesne.

"Za posledný rok sme odohrali niekoľko online koncertov a takmer všetky boli dramaturgicky vystavané z nášho posledného albumu Hranica dažďa. Dostala som chuť aj na naše staršie pesničky a zároveň piesne, ktoré mám rada od iných interpretov. Tak sme nechali výber na naše publikum, ktoré nás veľmi dobre pozná," uviedla pre médiá speváčka.