Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

Koncert Mireille Mathieu bude opäť presunutý

Koncert Mireille Mathieu bude opäť presunutý! Madame Mathieu sa snáď konečne dočkáme pred Vianocami Foto: JVS Group

Madame Mathieu sa snáď konečne dočkáme pred Vianocami.

Bratislava 20. apríla (OTS) - S pretrvávajúcimi COVID obmedzeniami sa plánovaný koncert Mireille Mathieu musí opätovne presunúť z apríla na december. Nový termín koncertu je naplánovaný na 09.12.2021 o 20:00.

"Veríme, že pandemická situácia už bude pod kontrolou a spoločne si užijeme skvelú atmosféru francúzskych šansónov a nádhernej energie, ktorú Mireille Mathieu rozdáva všetkým svojim fanúšikom. Madame Mathieu verí, že sa bude môcť na Slovensko opäť vrátiť a želá všetkým Slovákom pevné zdravie," povedala zástupkyňa JVS GROUP Zuzana Benediktová.

Diváci sa môžu tešiť na veľký koncert, ktorý bude navyše obohatený o vianočné piesne celého sveta v podaní tejto charizmatickej speváčky.

Všetky doteraz zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti a nie je potrebné ich vymieňať. Predaj vstupeniek zároveň pokračuje na www.ticketportal.sk.

Nezabudnuteľnú atmosféru na francúzsky spôsob si nenechajte ujsť dňa 9. decembra 2021 v AXA aréne NTC Bratislava. Vstupenky sú k dispozícii na predajných miestach siete Ticketportal alebo na www.ticketportal.sk.
Viac informácií na www.jvsgroup.sk