Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

Na koncert Saragossa Band v Nitre bude MHD pre návštevníkov zadarmo

Saragossa Band Foto: Saragossa Band.de

Saragossa band sľubuje dokonalý zážitok a najväčšiu zábavu, akú za posledné roky Nitra zažila.

Bratislava/Nitra 24. júna (TASR) – Známa diskotéková formácia Saragossa Band otvorí v sobotu 28. júna Nitrianske kultúrne leto. Megakoncert tejto úspešnej kapely 80. rokov bude jednou z najväčších udalostí tohto roka. Koncert sa zrealizuje pod záštitou mesta Nitry.

Organizačne je kvalitne pripravený. Okrem toho, že organizátori pre návštevníkov koncertu pripravili veľkolepú diskošou Rádia Anténa, zabezpečili množstvo stánkov s občerstvením, pripravili žrebovanie s hlavnou výhrou BMW radu 1, prichádzajú s ďalšími prekvapeniami. V deň koncertu bude doprava zadarmo pre všetkých, ktorí budú mať lístok. Záujemcovia ju budú môcť využiť pri ceste na koncert a z koncertu v nitrianskom amfiteátri. Postačí, ak sa pri nástupe na autobus smerujúci do amfiteátra alebo z neho cestujúci preukáže svojím lístkom na koncert. Ďalším bonusom pre návštevníkov koncertu bude ohňostroj, ktorý posilní nevšedný zážitok z veľkolepej šou.



Oldies hity aj výhra BMW

Brány amfiteátra sa otvoria o 17.00 h, kedy si návštevníci budú môcť pochutnať na občerstvení, ale najmä si zatancovať na oldies hity, ktoré pre nich bude hrať Rádio Anténa. Moderátorkou bude Petra Hublová, ktorá bude sprevádzať nielen diskotékou, ale aj vyhlasovaním výhercov súťaže. Tá je ďalším prekvapením, ktoré organizátori pre návštevníkov pripravili. Vyhrať budú môcť najnovšie BMW radu 1 na užívanie s plnou nádržou na päť dní, wellness víkend a množstvo ďalších cien.

Samotný koncert legendárnej popovej kapely sa začne približne o 20.00 h. Saragossa band sľubuje dokonalý zážitok a najväčšiu zábavu, akú za posledné roky Nitra zažila. Kapela spieva zásadne naživo, pričom na jedinom koncerte na Slovensku zaspieva 20 svojich najväčších hitov.

Skupinu Saragossa Band založil v roku 1976 rodák z Mníchova, skladateľ, spevák, klavirista a producent Tony Moon (1944). Známymi sa stali už v roku 1977, keď vydali úspešnú skladbu Big Bamboo. V roku 1978 bola úspešná ich Malaika. V roku 1979 mali ďalšie hity - Rasta Man, Zabadak, Samba Olé, Rumba Ok. V 80. rokoch pribudli hity Agadou (1981), Aiko Aiko (1982) a Dance With Saragossa Band (1982). Všetky tieto skladby boli populárne v celej Európe a hrali sa prakticky vo všetkých diskotékach.