Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Lenny predstavuje singel No. 1 z albumu Heartbreak Culture

Snímka z klipu Lenny – Plastic Flowers. Foto: Youtube/Lenny

Na piesni sa okrem samotnej speváčky podieľal Chester Travis, ktorý dopomáhal aj so singlami Home a Overdosed.

Bratislava 6. marca (TASR) - Minulý rok v septembri vydala Lenny doposiaľ svoj najrockovejší album vôbec Heartbreak Culture, z ktorého sú stále úspešné hity live. laugh. cry, Plastic Flowers alebo Friends For Life. V novembri Lenny so svojím najnovším albumom vystúpila naživo v O2 Universe a oznámila klubové turné Heartbreak Tour naprieč celou Českou republikou. Teraz vydáva singel s názvom No. 1, ktorý rozpráva o kolízii partnerského vzťahu s kariérou úspešnej speváčky. TASR informoval PR manažér Tomáš Karpel.

"No. 1 je jedna z ďalších covidových pesničiek, ktorá nejaký ten rok od pandémie ležala v šuplíku, než prišla správna chvíľa ju oprášiť," hovorí o pôvode nového singla Lenny. Na piesni sa okrem samotnej speváčky podieľal Chester Travis, ktorý dopomáhal aj so singlami Home a Overdosed.

"Pieseň potom produkoval tím okolo Isu Aziera, ktorý sa podpísal aj na podobe veľkej časti albumu Heartbreak Culture," dodáva speváčka.

Umelkyňa žije v dlhodobom vzťahu s raperom Marpom, jej životné skúsenosti sa premietajú do textov jej piesní. Inak to nie je ani pri singli No. 1.

"Song má celkom jednoduchý, ale veľmi autentický námet. Rozprávam v ňom, že hudobný svet, konkrétne povolanie speváčky nie je úplne ideálnym východiskom na rozvoj funkčného vzťahu," zverila sa Lenny. "Dá sa povedať, že text je autobiografický, a tak s v ňom snažím povedať, koľko pre mňa môj vzťah znamená, že sa ho budem snažiť zo všetkých síl uprednostniť pred úspechom," uzatvára štvornásobná držiteľka Ceny Anděl, ktorá i tento rok zabojuje o ďalšiu sošku v kategórii sólová interpretka.