Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

LeRa predstavuje singel I'm OK: Konečne som napísala niečo veselé

Snímka z klipu I'm OK od LeRa. Foto: YouTube/LeRa

Mám rada, keď sa ľudia cítia fajn, všetko je o. k. a v príjemnom súlade, opisuje štvrtý singel LeRa.

Bratislava 20. mája (TASR) - Slovenská speváčka LeRa predstavuje ďalšiu pieseň zo svojho aktuálneho albumu Bird's Eye View. "Pesnička I'm OK sa trochu vymyká jej štandardnej tvorbe plnej naboostrovaných gitár a drsných textov," uviedla pre TASR PR manažérka Andrea Čurná k letnej pesničke s prvkami funky a zapamätateľného gitarového riffu. Novinka môže upútať fanúšikov aj videoklipom.

"Konečne som napísala a nahrala niečo veselé a pozitívne,"
hovorí Lenka Rakárová alias LeRa s tým, že sa rada pohráva s rôznymi hudobnými štýlmi, ktoré pri procese tvorby kombinuje. "Skúšame s mojím produkčným tímom rôzne aranžmány, vymýšľame vokály a harmónie a miešame klasické nástroje s moderným elektro zvukom," vysvetľuje speváčka. Na spomínanom albume prináša desať piesní, každá v sebe nesie prvky iného hudobného žánru. "I'm OK je pesnička, ktorú som začala písať v dobe rôznych obmedzení s víziou príjemného leta, radosti, koncertov, tanca a smiechu. Mám rada, keď sa ľudia cítia fajn, všetko je o. k. a v príjemnom súlade," opisuje štvrtý singel LeRa.

Sprevádza ho videoklip plný tanca, lásky, áut, nechýba v ňom ani pes, jednu z hlavných úloh v ňom totiž stvárňuje LeRina sučka Hellka. V klipe dominuje zamilovaná dvojica, ktorú stvárnili herečka Rebeka Gregáňová a model Kristián Kadluk.