Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Lístky na Beyoncé sú opäť v predaji

BEYONCÉ KNOWLES speváčka a herečka. Foto: TASR/AP

Do predaja sa uvoľnili posledné vstupenky na sedenia aj státie.

Bratislava 12. apríla (TERAZ.sk) - Vstupenky na bratislavský koncert speváčky Beyoncé sa vypredali v priebehu niekoľkých minút, no do predaja sa uvoľnili posledné vstupenky na sedenie a státie. Organizátori v týchto dňoch pripravujú priestory zimného štadióna O. Nepelu na veľkolepú šou a práve vďaka úpravám haly sa podarilo
usporiadať miesta na sedenie a státie tak, že sa vytvorilo niekoľko voľných miest. Záujemcovia majú šancu zakúpiť si posledné voľné lístky prostredníctvom stránky www.vivien.sk.

Slovenská metropola bude v poradí tretím mestom, v ktorom Beyoncé počas aktuálneho turné The Mrs. Carter Show World Tour Starring Beyoncé vystúpi. Držiteľka 17 cien Grammy je manželkou rappera Jay-Z a mamou ročnej dcéry Blue Ivy. Je teda pravdepodobné, že Bratislavu navštívi s celou rodinou. Organizátori v týchto dňoch pracujú na tom, aby svetovej dive a jej najbližším zabezpečili počas pobytu na Slovensku maximálne pohodlie. Rátajú dokonca s tým, že počas skúšok v priebehu dňa bude malá Blue Ivy priamo v hale zimného štadióna. Je teda možné, že jedna zo šatní v zákulisí sa premení na luxusný priestranný detský kútik. O komfort Beyoncé sa postará aj špeciálna limuzína bavorskej automobilky, ktorá jej bude neprestajne k dispozícii. Exkluzívne vozidlo spĺňa najvyššie bezpečnostné štandardy, ktoré sú súčasťou celej návštevy divy v Bratislave.