Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Lucie Bílá predstavuje nový videoklip O lásce

Lucie Bílá vo videoklipe piesne O lásce. Foto: YouTube/Lucie Bílá

Láska vyhráva v rozprávkach a verím, že vyhrá určite aj teraz, odkazuje Lucie Bílá i prostredníctvom nového videoklipu.

Bratislava 30. novembra (TASR) - Dvadsaťnásobná česká zlatá slávica Lucie Bílá pripravila pre svojich priaznivcov milé prekvapenie v podobe nového videoklipu. Ide o emotívne obrazové stvárnenie pesničky O lásce, ktorá pochádza z jej štúdiového albumu Ta o mě. Ten vyšiel v októbri 2019. TASR o tom informovala PR manažérka Adriana Čahojová.

Pieseň napísal špeciálne pre ňu čerstvý držiteľ Českého slávika v mužskej kategórii Marek Ztracený. Finálnu zvukovú podobu dal nahrávke slovenský producent Martin Maxo Šrámek v štúdiu Littlebeat.

Režisérom a kameramanom videoklipu bol Jaro Atry zo spoločnosti WeAreFilm, pričom jeho pôvodná idea vznikla s prispením najbližších spolupracovníkov Lucie Bílej, teda syna Filipa Kratochvíla a Patrika Černocha.



"Mám nádherné povolanie, vďaka ktorému môžem posielať ľuďom niečo, čo teraz všetci veľmi potrebujeme, a to je láska. Preto posielam pohladenie v podobe videoklipu, ktorý sa volá O lásce. Láska vyhráva v rozprávkach a verím, že vyhrá určite aj teraz," odkazuje Lucie Bílá i prostredníctvom nového videoklipu.

Na tému láska navyše len pred pár dňami symbolicky v Divadle Lucie Bílej predstavil početný tvorivý tím i plány s obnovenou premiérou muzikálu Láska je láska, ktorá je naplánovaná na 7. apríla budúceho roka.