Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Kultúra

Marta Jandová musela zrušiť koncerty, má komplikácie v tehotenstve

Marta Jandová Foto: TASR/AP

Marte Jandovej lekár nariadil "domáce väzenie".

Praha 10. apríla (TASR) - Nepredvídateľné komplikácie v tehotenstve speváčky a porotkyne talentovej speváckej súťaže Česko Slovenská SuperStar (2009) Marty Jandovej si vynútili odrieknutie všetkých koncertov jej nemeckej skupiny Die Happy plánovaných na toto leto.

Informoval o tom internetový server iDNES.cz s odvolaním sa na jej otca, lídra skupiny Olympic Petra Jandu, a facebookový profil speváčky.

Marte Jandovej podľa nich lekár nariadil "domáce väzenie".

"Mám tehotenské komplikácie, o ktorých sa nechcem presnejšie rozpisovať. Hlavné je, že bábätko je zdravé a v poriadku. Ja musím iba zostať ležať a odpočívať, preto som bola nútená zrušiť nielen koncerty s mojou skupinou Die Happy, ale aj všetky moje pracovné aktivity. Mám ale dobrú náladu a verím, že všetko bude v poriadku," citoval iDNES.cz slová Marty Jandovej, ktorá očakáva svoje prvé dieťa.

Priateľom Marty Jandovej, ktorá si čas kráti pletením a už o tri dni oslávi 39. narodeniny, je o tri roky mladší Miroslav Verner. O speváčku je podľa iDNES.cz výborne postarané, pretože ide o gynekológa. Spoločné dieťa dvojice, ktorá tvorí pár od leta 2011, by sa malo narodiť v priebehu júla.