Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Kultúra

Majk Spirit a H16 to majú namierené do Bešeňovej

Foto: GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ

Slovenský top - Majk Spirit a H16 prídu 17. augusta do Bešeňovej, aby urobili show pre všetkých návštevníkov.

Bešeňová 9. augusta (OTS) - V GINO PARADISE Bešeňová sa budú ozývať HIP-HOPové rýmy. 17. augusta príde odpromovať nový album skupina H16 a ako čerešnička na torte bude koncertné vystúpenie Majka Spirita, exkluzívne len pre návštevníkov vodného raja.

Slovenská HIP-HOPová scéna má skutočne zvučné mená. Slovenský top - Majk Spirit a H16 prídu 17. augusta do Bešeňovej, aby urobili show pre všetkých návštevníkov.

Tento obyčajný chalan začal v roku 2000 ako DILEMA, v roku 2003 oficiálne vytvorili skupinu H16 v zložení Majk Spirit (Dilema), Grimaso, Abe, Cigo, Otecko (Kardinál) a Yanco Král (vtedy ako DJ Yanko), teraz už legendárnu rapovú crew. V roku 2007 ho bolo možné registrovať ako Koko Šajs/Koko Najs. Od roku 2010 vystupuje pod menom Majk Spirit, čo predstavuje anglický preklad jeho mena Michal Dušička. V roku 2011 vydáva svoj debutový album. Počas svojej kariéry spolupracoval so zvučnými menami, asi najznámejšia je spolupráca s Celeste Buckingham a ich aktuálny song I was wrong, ktorá má na youtube viac ako 1,7 mil. prezretí.

Hip-hopovú atmosféru dotvoria sexy tanečnice z tanečného klubu Deep. Počas celého dňa sa budú podávať miešané drinky, barmani predvedú skvelú barmanskú show, nebudú chýbať krásne hostesky a súťaže o skvelé ceny. Viac na www.ginoparadise.sk.