Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Majk Spirit uvedie svoje najnovšie DVD na filmovom plátne

Majk Spirit Foto: TASR/Michal Svítok

Fanúšikovia rapera tak DVD, ktoré vzniklo počas bratislavského krstu albumu Nový človek, uvidia po prvý raz v kine, TASR informoval Dodo Mikláš z ACCES Production.

Bratislava 18. apríla (TASR) - Hip-hopová hviezda Majk Spirit, ktorý sa v posledných mesiacoch stal fenoménom slovenskej hudobnej scény, odpremiéruje svoje najnovšie DVD na filmovom plátne. Fanúšikovia rapera tak DVD, ktoré vzniklo počas bratislavského krstu albumu Nový človek, uvidia po prvý raz v kine, TASR informoval Dodo Mikláš z ACCES Production.

Koncert a krst, ktorý bol vysielaný aj online na obľúbenej sociálnej sieti, videlo viac ako 10.000 ľudí, na internete ho však nie je možné nájsť v žiadnom archíve. Udalosť, ktorá bola označená za hip-hopovú akciu roka, sa tak dostala na DVD. Nosič ponúka autentický záznam so všetkým podstatným, čo sa počas krstu udialo. "Teší ma záujem o moju hudbu a fanúšikom chcem dopriať možnosť vidieť celý koncert aj u nich doma v obývačke. Tí najvernejší a najväčší fanúšikovia môžu toto DVD vidieť ako prví počas kinopremiéry v utorok 24. apríla," povedal držiteľ ocenenia Slávik 2011 v kategóriách Objav roka a Najlepší videoklip.

Krst albumu Nový človek bol snímaný a vysielaný online kvalitnou kamerovou technikou a najprofesionálnejším prenosovým vozom. V rámci neho vystúpila slovenská hip-hopová špička ako Rytmus, Ego, H16, DJ Vec a ďalší, ale aj Samuel Tomeček s kapelou Milkshejk či tanečná skupina Ladylicious.

Súčasťou kinopremiéry v jednej z kinosál najväčšieho petržalského nákupného centra bude aj krst tohto DVD, na ktorom sa zúčastnia všetci účinkujúci. "Kto sa stane kmotrom najnovšieho 'dieťaťa' Majka Spirita zatiaľ zostáva prekvapením," dodal Mikláš.