Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Marika Gombitová sa pripravuje na koncert Vyznanie

Na snímke z novembra 2022 speváčka Marika Gombitová. Foto: Archív Mariky Gombitovej

Takmer dvojhodinový program bude veľkou oslavou slovenskej hudby a silným emotívnym zážitkom, ktorý umocní aj atmosféra zlatého nedeľného večera pred Vianocami.

Bratislava 18. novembra (TASR) - Najoceňovanejšia a najpopulárnejšia slovenská speváčka a skladateľka Marika Gombitová sa pripravuje sa na svoj veľký predvianočný koncert, ktorý dostal názov podľa jej slovenského hitu storočia Vyznanie. TASR o tom informoval PR manažér Rado Mešša.

V nedeľu 18. decembra v bratislavskej NTC Aréne čaká na návštevníkov koncertu prierez tvorby legendárnej speváčky a skladateľky a vystúpenia exkluzívnych hostí. Program otvorí skladba Študentská láska, s ktorou v roku 1978 získala Zlatú Bratislavskú lýru. Po nej sa rozkrúti kolotoč známych skladieb a hitov zo všetkých vydaných albumov, skladieb z éry Modusu a megahitov z filmu Neberte nám princeznú.

"Bolo naozaj náročné zostaviť program, pretože všetky moje skladby sú mi veľmi blízke. Pomohli mi želania fanúšikov, ktorí mi stále píšu, ktoré sú ich najobľúbenejšie," povedala o výbere skladieb Gombitová.

Na koncert Vyznanie Mariky Gombitovej, ktorý bude veľkým audiovizuálnym zážitkom, si s ňou prídu 18. decembra zaspievať hostia Ján Lehotský, David Žbirka, Richard Pachman a Kandráčovci. Takmer dvojhodinový program bude veľkou oslavou slovenskej hudby a silným emotívnym zážitkom, ktorý umocní aj atmosféra zlatého nedeľného večera pred Vianocami.

"Veľmi sa na koncert, hostí, ale hlavne na divákov a fanúšikov teším. Som nesmierne šťastná, že si konečne budeme môcť všetci spolu zaspievať a urobiť si tak nezabudnuteľnú atmosféru a krásny a výnimočný predvianočný večer," povedala Gombitová.