Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Michal David urobí Vianoce deťom z detského domova

Michal David (1960), český spevák, hudobný skladateľa producent, vlastným menom Vladimír Štancl. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Vybrané deti z detských domovov budú mať možnosť prísť na koncert a ako bonus sa budú môcť pred koncertom osobne stretnúť, odfotiť a dostať autogram od oboch spevákov.

Bratislava 24. októbra (TASR) - Český spevák a hitmaker Michal David o dva mesiace roztočí najväčšiu párty tohto roka. Na decembrovom megakoncerte Mejdan roku na bratislavských Pasienkoch spolu s víťazkou Hlasu ČeskoSlovenska Ivannou Bagovou potešia aj niekoľko opustených detí. Tie sa budú mať možnosť stretnúť so svojimi hviezdami osobne a vychutnať si ich spoločný koncert.

Vybrané deti z detských domovov budú mať možnosť prísť na koncert a ako bonus sa budú môcť pred koncertom osobne stretnúť, odfotiť a dostať autogram od oboch spevákov. "Mejdan roku je akcia, na ktorú sa prídu ľudia zabávať a urobiť si náladu. Tú si rovnako zaslúžia aj takéto deti, dokonca možno ešte viac. I keď nebudeme môcť potešiť všetky, no určite si vyberieme minimálne jeden detský domov, ktorému to umožníme," povedal pre médiá spevák a skladateľ, ktorý má dlhodobo veľmi vyťažený program. V týchto dňoch premiéruje v Prahe a v Bratislave novú muzikálovú šou Anjeli za školou, do ktorej obsadil dievčatá zo skupiny 5 Angels, zahrá a zaspieva si v ňom aj frontman kapely Kabát Pepa Vojtek.

Mejdan roku, ktorý bude pre Michala Davida vyvrcholením pracovne náročnej sezóny, sa uskutoční 20. decembra na Pasienkoch. Minulý rok si megakoncert, na ktorom sa hitmaker predstavil s Helenou Vondráčkovou, prišlo pozrieť niekoľko tisíc fanúšikov nestarnúcich legiend. TASR informoval Dodo Mikláš z ACCESS Production.