Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

Mireille Mathieu príde do Bratislavy až budúci rok

Mireille Mathieu príde do Bratislavy až budúci rok! Jej koncert bol v dôsledku momentálnej situácie opäť preložený Foto: JVS Group

Jej koncert bol v dôsledku momentálnej situácie opäť preložený!

Bratislava 18. novembra (OTS) - Z dôvodu pandémie koronavírusu bol opätovne odložený decembrový koncert Mireille Mathieu, ktorý bol pôvodne naplánovaný na 10.3.2020 a následne na 2.12.2020. Nový termín koncertu je 30. apríla 2021 v bratislavskej AXA aréne NTC. Všetky zakúpené vstupenky na pôvodný termín zostávajú naďalej v platnosti aj na nový termín koncertu.

Francúzska šansoniérka Mireille Mathieu patrí medzi obľúbené spevácke hviezdy aj v našich končinách. V Bratislave bola už v marci, kedy pricestovala na svoj koncert a v hotelovej izbe čakala na finálne potvrdenie, že je koncert z dôvodu pandémie koronavírusu zrušený. Svojim fanúšikom však už vtedy odkázala, že sa na Slovensko veľmi rada vráti.

"Následkom opatrení pandémie Covid-19 sme boli nútení presunúť aj decembrový koncert Mireille Mathieu. S manažmentom Madame Mathieu sa nám podarilo potvrdiť nový termín koncertu na 30.4.2021. Všetky vstupenky zostávajú naďalej v platnosti. Veríme, že sa v roku 2021 na presunutých koncertoch všetci stretneme a užijeme si jedinečné kultúrne zážitky," hovorí zástupkyňa JVS GROUP Zuzana Benediktová.

Nezabudnuteľnú atmosféru na francúzsky spôsob si nenechajte ujsť dňa 30. apríla 2021 v AXA aréne NTC Bratislava. Vstupenky sú k dispozícii na predajných miestach siete Ticketportal alebo na www.ticketportal.sk.
Viac informácií na www.jvsgroup.sk