Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Náhlikova Senica spozná mená ocenených fotografov

Ilustračná fotografia. Foto: TASR

Regionálnu výstavu neprofesionálnej fotografickej tvorby z okresov Senica a Skalica pripravilo ZOS, ktoré je v zriaďovateľskej pôsobnosti Trnavského samosprávneho kraja.

Senica 20. februára (TASR) - Vo výstavných priestoroch Záhorského osvetového strediska (ZOS) v Senici sa uskutoční 8. marca vernisáž fotografií z 59. ročníka Náhlikovej Senice 2019. TASR o tom informoval Tomáš Jurovatý zo ZOS.

Regionálnu výstavu neprofesionálnej fotografickej tvorby z okresov Senica a Skalica pripravilo ZOS, ktoré je v zriaďovateľskej pôsobnosti Trnavského samosprávneho kraja. Súčasťou slávnostného otvorenia výstavy bude aj vyhodnotenie súťaže a ocenenie autorov najlepších fotografií.

"Náhlikova Senica 2019 je regionálnym kolom celoštátnej postupovej súťaže a výstavy amatérskej fotografickej tvorby AMFO, ktorej vyhlasovateľom a odborným garantom je Národné osvetové centrum z poverenia Ministerstva kultúry SR," doplnil Jurovatý.

Výstava bude sprístupnená verejnosti do 29. marca vo výstavných priestoroch Záhorského osvetového strediska v Senici. Otvorená je v pracovných dňoch od 8.00 do 15.30 h.