Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Kultúra

OneRepublic vydali album zachytávajúci zážitok z digitálneho koncertu

Americká skupina OneRepublic, foto z archívu. Foto: TASR/AP

Spolu s albumom kapela zverejnila i videá k skladbám, ktoré zazneli, ako napríklad Run a Ships + Tides, ktoré vizuálne zachytávajú zážitok digitálneho koncertu v Malibu.

Bratislava 8. februára (TASR) - Americká pop-rocková skupina OneRepublic vydala nový album One Night in Malibu. Ide o záznam live koncertu, ktorý kapela fanúšikom ponúkla prostredníctvom online streamu. "Setlist kalifornského koncertu naznačuje, akým smerom sa bude uberať aj bratislavský koncert," TASR informovala PR manažérka Janka Marczellová.

Spresnila, že nový album koloradských OneRepublic vyšiel ako kompilácia ich posledného albumu s názvom Human a najznámejších hitov amerického zoskupenia, ktoré ponúkajú prierez hudobnej histórie kapely.



Muzikanti na čele so spevákom Ryanom Tederom vydali album ako záznam online koncertu, ktorý sa uskutočnil v kalifornskom Malibu počas západu slnka a prostredníctvom setlistu 17 piesní ponúkli hudobníci online sledujúcim fanúšikom po celom svete zážitok zo živej hudby v netradičnej atmosfére. Na live prevedenie piesní sa môžu tešiť priaznivci OneRepublic na koncerte v Bratislave, ktorý sa uskutoční v rámci ich jarného európskeho koncertného turné 7. mája na Zimnom štadióne O. Nepelu.

Spolu s albumom kapela zverejnila i videá k skladbám, ktoré zazneli, ako napríklad Run a Ships + Tides, ktoré vizuálne zachytávajú zážitok digitálneho koncertu v Malibu. Piesne pochádzajú z poslednej štúdiovky Human, ktorú hudobníci vydali v auguste minulého roka. Okrem spomínaných skladieb z najnovšieho albumu pri západe slnka v Kalifornii zazneli aj piesne Didn’t I, Rescue Me, Somebody to Love či Wanted. "Nechýbali však ani najväčšie hity z dielne talentovaných multiinštrumentalistov ako Apologize, Love Runs Out, či Counting Stars, ale aj ďalšie megaúspešné skladby z pera OneRepublic," dodala Marczellová.