Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

Pam Rabbit prichádza s novým singlom a videoklipom DM Friends

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Pôsobivý videoklip mal pôvodne tri rôzne scenáre, z ktorého tematiku súdneho dňa jednohlasne odsúhlasil speváčkin tím.

Bratislava 2. júna (TASR) – Mladá česká speváčka Pam Rabbit pôvodom z Arménska prichádza s novým singlom a videoklipom DM Friends. Podľa jej slov jej táto pieseň ležala v šuplíku už nejaký čas. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

"Tento song som mala skrytý v projektoch možno dva roky a jedného dňa, keď som nevedela nájsť múzu, tak som začala preklikávať staré projekty a vyskočilo na mňa toto," vysvetľuje Pam. Mladá speváčka a skladateľka bola nominovaná aj na tohtoročné Ceny Anděl v kategórii objav roka a patrí k najvýraznejším objavom českej scény. Na jeseň pripravuje vydanie debutového albumu a pred sebou má nabitú letnú sezónu. Videoklip, ktorý vychádza, podčiarkuje speváčkinu osobnosť, zmysel pre humor a sarkazmus.

Text piesne začala skladať s kamarátom Michaelom Nováčkom, finálnu podobu doladila ako obyčajne s Filipom Vlčkom. Veľkým otáznikom bol refrén, pre ktorý chcela pôvodne napísať slová. Nakoniec si uvedomila, že táto časť môže zostať prázdna. "Len vďaka tomu vylezie na povrch tá melanchólia, ktorú som chcela predať," hovorí Pam.

Pôsobivý videoklip mal pôvodne tri rôzne scenáre, z ktorého tematiku súdneho dňa jednohlasne odsúhlasil speváčkin tím. Pam si aj po zrážke autom tancuje klipom a na ceste k rozsudku sa stretne s ďalšími hriešnikmi, ktorí čakajú na verdikt.

"Znie to strašidelne, ale je to skôr brané s nadhľadom. Mojím cieľom bolo urobiť z takejto divnej situácie niečo úplne normálne a všedné," dodáva.





DM Friends videoklip: https://www.youtube.com/watch?v=B7zLIegHSwI