Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

Po dvojročnej prestávke pokračuje turné kapely Lola Marsh

Na archívnej snímke z 9. júla 2016 speváčka Lola Marsh počas vystúpenia na 20. ročníku multižánrového festivalu Pohoda na letisku v Trenčíne. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Festival Pohoda, ktorý koncerty organizuje, ďalej pripomína, že Lola Marsh vydali začiatkom roka 2020 album Someday Tomorrow Maybe, ktorý si medzi prvými naživo vypočuli aj fanúšikovia v Košiciach.

Bratislava 21. apríla (TASR) - Po vyše dvoch rokoch sa na Slovensko vracia izraelská kapela Lola Marsh. Vo štvrtok 22. apríla zahrajú v trenčianskom Piano Clube, o deň neskôr sa predstavia v bratislavskej Refinery Gallery a 25. apríla v Mestskom divadle Žilina. TASR o tom informoval PR manažér Anton Repka.

Festival Pohoda, ktorý koncerty organizuje, ďalej pripomína, že Lola Marsh vydali začiatkom roka 2020 album Someday Tomorrow Maybe, ktorý si medzi prvými naživo vypočuli aj fanúšikovia v Košiciach. "Zvyšok turné kapely sa pre pandémiu niekoľkokrát presúval, no teraz sú už Lola Marsh opäť v Európe," potvrdil Repka. Poznamenal, že kapela poteší fanúšikov na Slovensku vystúpeniami v plnej kapacite a bez obmedzení. "Koncerty otvorí talentovaná trenčianska speváčka Nina Kohout," uzavrel Repka.