Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

Pohoda deň_FM sa uskutoční 6. mája, bude opäť pre verejnosť

Ilustračné foto. Foto: Pavol Karell

Počas "pohodového dňa" si návštevníci môžu prísť zahrať aj stolný futbal o lístky na festival.

Bratislava 29. apríla (TASR) - Pohoda deň_FM, na ktorom organizátori festivalu prezradia nové mená a jeho novinky, bude opäť pre verejnosť. Uskutoční sa v štúdiách Slovenského rozhlasu a v Rádiu_FM v piatok 6. mája a vystúpi na ňom aj Donny Benét. "Tento austrálsky bonviván a hudobný stroj času sa po troch rokoch vracia na Slovensko a na Pohoda dni_FM vystúpi s kapelou," uviedol pre TASR PR manažér Pohody Anton Repka.

Ďalej potvrdil, že z východného pobrežia Austrálie prinesie spolu s Donnym Benétom závan 70. rokov, psychedélie a veľa slnka kapela Greatest Hits. "Temnejšiu a snovú atmosféru ponúknu hviezdy žánru indietronic – islandská kapela múm, ktorá zahrá naživo soundtrack ku kultovému nemému filmu z 30. rokov Menschen am Sonntag," poznamenal Repka. Avizuje tiež interpretov z domácej scény. Predstavia sa FVLCRVM, Quatro Emocione, 52 Hertz Whale a Nina Kohout.

Počas "pohodového dňa" si návštevníci môžu prísť zahrať aj stolný futbal o lístky na festival. "Po dvoch rokoch prázdnych koncertných štúdií sa s veľkou radosťou vraciame k pôvodnému zámeru Pohoda dňa_FM – stretnúť sa a zdieľať radosť z hudby a vzájomnej prítomnosti," dodáva k podujatiu šéfka Rádia_FM Janka Imrichová.

Vstup na podujatie je voľný.