Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Kultúra

Prvú časť nového seriálu Hniezdo si pozrelo takmer pol milióna divákov

Na snímke budova RTVS v Mlynskej doline. Bratislava, 3. apríla 2014. Foto: TASR - Michal Svítok

Hniezdo, seriál s kriminálnou zápletkou, je odvážnou a emotívnou sondou do života troch manželských párov žijúcich v malom meste.

Bratislava 13. januára (TASR) - Hniezdo, pôvodný seriál z produkcie RTVS, sa stal najsledovanejšou nespravodajskou reláciou nedele 12. januára. "Prvú časť dvanásťdielneho seriálu si pozrelo takmer pol milióna divákov. Po Tajných životoch je to najúspešnejší seriálový štart seriálu produkcie RTVS," informovala PR manažérka Silvia Turnerová.

"V čase vysielania úvodnej časti seriálu Hniezdo bola Jednotka najsledovanejšou televíziou na slovenskou trhu," dodala s tým, že seriál si pozrelo 470.000 divákov a televízna Jednotka dosiahla v cieľovej skupine 12+ podiel na trhu 19,8 %.

Hniezdo, seriál s kriminálnou zápletkou, je odvážnou a emotívnou sondou do života troch manželských párov žijúcich v malom meste. Ich životy, ktoré sa vzájomne prepletajú, ovplyvňuje bezbranný novorodenec. Hlavné úlohy stvárnili Soňa Norisová, Alexander Bárta, Marián Mitaš, Andrea Karnasová, Marek Geišberg, Zuzana Šebová či Pavol Višňovský a Zuzana Frenglová. Režisérom Hniezda je Braňo Mišík. Seriál, ktorý je určený rovnako mužom aj ženám, a okrem partnerských vzťahov rieši aj ekonomické a sociálne problémy menších podnikateľov, bude na obrazovkách Jednotky pokračovať v nedeľu 19. januára o 20.30 h.