Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Rezort hľadá riaditeľa Domova Speváckeho zboru slovenských učiteľov

Ilustračná snímka Foto: TASR/Dušan Hein

Hlavnými úlohami riaditeľa bude riadiť a organizovať činnosť organizácie, zodpovedať za riadne a včasné plnenie všetkých prijatých úloh.

Bratislava 19. augusta (TASR) – Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu (MŠVVaŠ) SR vyhlásilo výberové konanie na riaditeľa Domova Speváckeho zboru slovenských učiteľov. Žiadosť je možné poslať do 26. augusta. Informuje o tom na svojom webe rezort školstva.

Hlavnými úlohami riaditeľa bude riadiť a organizovať činnosť organizácie, zodpovedať za riadne a včasné plnenie všetkých prijatých úloh. Nový riaditeľ bude tiež zodpovedať za zostavenie rozpočtu organizácie, dbať o dodržiavanie finančnej, mzdovej a pracovnej disciplíny či vydávať, dopĺňať a meniť pracovný a organizačný poriadok organizácie a jej umeleckých zložiek. Bude tiež rozhodovať o zásadných personálnych a platových otázkach pracovníkov organizácie.

Od uchádzača sa vyžaduje vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa, prax v riadiacich funkciách najmenej tri roky či ovládanie anglického jazyka. Okrem toho by mal maž tiež manažérske a organizačné schopnosti, analytické myslenie či ovládať prácu s počítačom. Bližšie informácie sú zverejnené na webe rezortu školstva.

Domov Speváckeho zboru slovenských učiteľov je priamo riadenou organizáciou MŠVVaŠ SR. Ubytovacie a stravovacie zariadenia rezortu školstva sa nachádza v Trenčianskych Tepliciach.