Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Richard Müller vydáva CD Koncert a pokračuje v Ona a On Tour

Richard Müller. Foto: TASR

Šnúru trinástich slovenských aj českých koncertov začal Richard Müller už 12. apríla v Prievidzi a ukončí 13. júna v Leviciach.

Bratislava 13. apríla (TASR) - Richard Müller si pre fanúšikov pripravil ozajstnú lahôdku, vlaňajšie úspešné Ona a On Tour vydal na CD s názvom Koncert. Ide o live záznam vystúpení, na ktorých hral prevažne piesne z albumu 55 a pridal aj najväčšie hity.

„Je to vlastne live záznam nášho vlaňajšieho Ona a On Tour, jeho hudobnej časti. Na koncertoch som spieval moje najobľúbenejšie skladby, ale aj hity, bez ktorých sa žiaden môj koncert nezaobíde. Verím, že toto cédečko fanúšikov poteší," uviedol pre médiá Richard Müller.

CD bude k dispozícii už na jarnej časti turné. „Naším cieľom je ľudí zabaviť, pripraviť im krásny večer, v rámci ktorého sa odreagujú a zabudnú na problémy. Aj pre mňa je fascinujúce, ako je každý koncert tohto turné iný. Pesničky, samozrejme, hráme stále tie isté, ale časť, kde ma Adela spovedá, je vždy odlišná. Ani ja a asi ani ona sama celkom nevieme, čo sa ma kedy spýta. Je to teda aj pre mňa veľká zábava. Budem veľmi rád, ak to budú ľudia vnímať podobne. Už sa na nich obaja veľmi tešíme," doplnil spevák.

Šnúru trinástich slovenských aj českých koncertov začal Richard Müller už 12. apríla v Prievidzi a ukončí 13. júna v Leviciach.