Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Kultúra

Robbie Williams pripravuje nový album, bude swingový

Britský spevák Robbie Williams Foto: TASR/AP

Na nahrávanie si Robbie pozval niekoľko kolegov z hudobnej branže.

Bratislava 16. septembra (TASR) – Nový album s názvom Swings Both Ways pripravuje Robbie Williams, vyjde 15. novembra. Album bude obsahovať sedem prerábok klasických swingovo ladených pesničiek a šesť noviniek, ktoré Robbie dal dokopy so svojím dlhoročným kamarátom Guy Chambersom. Ten stál pri zrode väčšiny Robbieho albumov a hitov, a tak fanúšikovia môžu očakávať, že aj tentoraz pôjde o mimoriadnu spoluprácu.

Posledných 12 mesiacov bolo okolo britského speváka Robbieho Williamsa rušných. Vydal štúdiový album Take The Crown, absolvoval náročné európske turné, ktoré zaznamenalo veľký úspech, a ešte stihol reedíciou osláviť 10. výročie svojich legendárnych koncertov v Knebwort. Robbie je ale workoholik, a tak v tichosti realizoval to, čo pred časom svojim fanúšikom sľúbil – nahral ďalší swingový album. Obdobný nápad mal Williams už v roku 2011, keď vyšiel jeho album Swing When You're Winning. Ten sa stretol s veľmi priaznivým ohlasom a len v Európe sa ho predalo vyše šesť miliónov kusov.

Rovnakým smerom má našliapnutý aj nový album Robbieho Williamsa, ktorý vyjde 15. novembra. Album bude atraktívny aj vďaka nevšedným hosťom. Na nahrávanie si Robbie pozval niekoľko kolegov z hudobnej branže, a tak sa fanúšikovia môžu tešiť napríklad na duety s Lily Allen, Michaelom Bublém, Kelly Clarkson, Rufusom Wainwrightem alebo Olly Mursom, ktorý s Robbiem ako predskokan absolvoval aj nedávno skončené európske turné.

TASR informovala PR manažérka spoločnosti Universal Music Veronika Dvorská.