Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Robert De Niro a John Travolta budú nakrúcať novinku v Sofii

Ilustračné foto John Travolta Foto: TASR/AP

Za projektom, ktorý čakal roky na realizáciu, stojí spoločnosť New Image, ktorá po privatizácii filmových štúdií Bojana neďaleko Sofie realizovala už na Balkáne viacero projektov s hviezdami.

Sofia 8. októbra (TASR) - Po prvý raz zavítajú do Bulharska, a to hneď pracovne, americké filmové hviezdy Robert De Niro a John Travolta. Obaja budú v bulharskej metropole Sofia nakrúcať časť snímky Killing Season, informovali bulharské médiá.

Príbeh dvoch veteránov bosnianskej vojny vznikne v réžii Marka Stevena Johnsona, ktorý má už na konte napríklad akčnú fantasy snímku Ghost Rider (2007) s Nicolasom Cageom v hlavnej úlohe či romantickú komédiu When in Rome (2010).

Foto: TASR/AP
Kým John Travolta, predstaviteľ filmového Srba Emila Kovača, je už v bulharskom hlavnom meste, na Roberta De Nira, ktorý v úlohe Američana Benjamina Forda zaskočí práve za Nicolasa Cagea, sa ešte čaká.

Za projektom, ktorý čakal roky na realizáciu, stojí spoločnosť New Image, ktorá po privatizácii filmových štúdií Bojana neďaleko Sofie realizovala už na Balkáne viacero projektov s hviezdnym obsadením.