Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Robo Opatovský nahral vianočný duet s dcérou Hankou

Snímka z videoklipu Snehuliak. Foto: Youtube/Robo Opatovsky

Do nahrávacieho štúdia sa s dcérkou Hankou dostali po tom, ako si skladbu Snehuliak spoločne zaspievali na sociálnej sieti.

Bratislava 1. decembra (TASR) - Spevák a gitarista Robo Opatovský prednedávnom vydal výberovku svojich hitov za poslednú dekádu a teraz prichádza s novou skladbou. Umelec sa netají tým, že Vianoce sú mu mimoriadne blízke (narodil sa 25. decembra 1971) a fanúšikov pravidelne zásobuje novými vianočnými skladbami. Tohtoročnú novinku s názvom Snehuliak naspieval so svojou dcérou Hankou. TASR o tom informovala PR manažérka Andrea Čurná.

"Ľudia si už u mňa zvykli, že časť mojej tvorby tvoria aj autorské vianočné skladby. Práve v období prvej a teraz aj druhej vlny korony som mal veľa vianočných hudobných nápadov. Budúci rok plánujem vianočný album s názvom Rodinné Vianoce," komentoval Opatovský vydanie pesničky, ktorá má byť pilotným singlom chystaného albumu. Snehuliaka zverejnil na prvú adventnú nedeľu.

Videoklip je kombináciou hraných záberov, v ktorých sa objavuje spevák s dcérou Hankou a animovaného príbehu. "Nie je jednoduché postaviť na Slovensku v novembri snehuliaka, ale výsledok ma veľmi potešil. Celý videoklip som nechal v rukách Filipa Cempera, navodil skvelú atmosféru. Skvelé animácie pripravil Dominik Herceg a z výsledku sa veľmi teším," dodal Robo k videoklipu navodzujúcemu skutočnú zimnú atmosféru.



Do nahrávacieho štúdia sa s dcérkou Hankou dostali po tom, ako si skladbu Snehuliak spoločne zaspievali na sociálnej sieti. "Množstvo pozitívnych reakcií nás posunulo nielen do nahrávacieho štúdia, ale aj pred kameru. Budeme radi, ak sa fanúšikom bude video páčiť," poznamenal spevák.

Opatovský na budúci rok oslávi okrúhle narodeniny a verí, že to bude spoločne s fanúšikmi. Oslavovať s nimi plánuje celý december koncertmi. "Bohužiaľ, tento rok naplánované turné s Mirkou Partlovou nebude, čo mi je veľmi ľúto. Už aby táto nepriaznivá doba skončila. Zvládam to len vďaka podpore rodiny, meditácii, otužovaniu a športovaniu," priznal Robo s tým, že stále tvorí aj nové skladby a nakrúca videoklipy: "Ak by som netvoril, bolo by to oveľa ťažšie."