Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Fanúšikovia speváčky Ronie sa môžu tešiť na novú skladbu a klip

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Balada, ktorá poslucháčov nenechá chladnými, aj s intímnym vizuálom vznikla v réžii Ronie a Martina Mika z Illuminate.

Bratislava 28. februára (TASR) – Speváčka Ronie predstavuje klip k piesni V búrke. Je v poradí treťou skladbou zo speváčkinho pripravovaného albumu. TASR informovala PR manažérka Jana Trellová.

"Singel V búrke vyjadruje pocity, aké zažíva človek pri životných pádoch a opätovnom vstávaní naspäť na nohy. Je možné ho pretransformovať na rôzne situácie. U mňa som konkrétne opisovala priebeh hľadania samej seba. Čas, keď som sa rozpadla na kúsky a skladala sa naspäť dokopy. Je tam veľa odkazov na moje obdobie úzkosti a depresií, keď som sa strácala sama v sebe," uviedla pre médiá speváčka a dodala: "V klipe je ilustračný príbeh, kde sa topím, ale na miesto úplného konca života sa ocitnem v limbe, v ktorom je chladno a prázdno, no zmietam sa vo svojich vnútorných pocitoch, strachu, hnevu, lásky. Na konci klipu však príde zvrat, kde sa vynorím z vody, čo je metafora na znovuzrodenie. A v podstate odkaz na to, že ešte nie je správny čas na to, odísť."

Balada, ktorá poslucháčov nenechá chladnými, aj s intímnym vizuálom vznikla v réžii Ronie a Martina Mika z Illuminate. V poradí tretí song z blížiaceho sa albumu interpretky skomponovali opäť s jej dvorným hudobným producentom Martinom Šrámekom a Matejom Miklošom zo zoskupenia 2332, ktorí sa postarali aj o finálny mix, master spracoval Miroslav Chyška.