Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

Rozprávka na ľade pre celú rodinu

Foto: Agentúra 212

Predstavenie sa uskutoční v nedeľu 1. decembra o 15.00 na zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave, 2. decembra o 18.00 na zimnom štadióne v Žiline a 3. decembra na Zimnom štadióne v Poprade.

Bratislava 17. októbra (OTS) - Agentúra 212 priváža na Slovensko ľadové dobrodružstvo s názvom "Tajomstvo ostrova pokladov". Vstupenka na show je mapou k pokladu pirátov. Každý z Vás môže získať svoj poklad, každý kto prišiel do publika, ktoré je účastníkom príbehu.

Kto by nechcel nájsť poklad? Stretnúť princeznú, zlého piráta alebo samotného kráľa pirátov? Rozprávka nám ukáže, ako to na ostrove, kde piráti schovali svoj poklad, naozaj bolo. Uznaj sám, že s pirátom sa nestretneš každý deň a preto prijmi pozvanie na túto ľadovú show, v ktorej nebude chýbať nič, čo patrí k pokladu. Skvelé dekorácie, výpravné kulisy, farebné kostýmy, pirátska hudba a umenie ruských krasokorčuliarov ti splnia sen, prejsť sa aspoň očami po ostrove pokladov a na chvíľu uvidieť poklad neskutočnej ceny.

Predstavenie sa uskutoční v nedeľu 1. decembra o 15.00 na zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave, 2. decembra o 18.00 na zimnom štadióne v Žiline a 3. decembra na Zimnom štadióne v Poprade. Predpredaj vstupeniek v sieti Ticketportal, viac informácií na www.212.sk.

Foto: Agentúra 212