Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

VIP lístky na koncert Saragossa Band v Nitre sú takmer vypredané

Foto: Saragossa Bend

Legendárna kapela Saragossa Band sa po piatich rokoch opäť vráti na Slovensko.

Bratislava/Nitra 28. apríla (TASR) - Presne o dva mesiace sa uskutoční koncert formácie Saragossa Band v nitrianskom amfiteátri. Jeho brány sa v sobotu 28. júna otvoria o 17. hodine, pred kapelou čaká návštevníkov veľká diskošou rádia Anténa. Lístky na koncert sú v predaji iba tri týždne a VIP lístky sú už takmer vypredané.

Legendárna kapela Saragossa Band sa po piatich rokoch opäť vráti na Slovensko. Tohoročnú sezónu odštartovala koncertom v Alpách na vrchu Ortler, ktorý je vysoký až 3905 metrov. Kapela vtedy skonštatovala, že prostredie „poskytovalo málo vzduchu na spev, avšak koncert mal čarovnú atmosféru”. Na minimálne rovnako čarovnú atmosféru sa však tešia aj v prípade koncertu v Nitre pri príležitosti otvorenia Nitrianskeho kultúrneho leta.

Spevák Harry Karrer na adresu jediného koncertu na Slovensku povedal: „Naposledy nás v Nitre čakal takmer plný amfiteáter a bola skvelá atmosféra. Veríme, že v júni bude ešte väčšia šou, my sa na to veľmi tešíme.” Určite sa tešia aj ich slovenskí fanúšikovia, pretože necelé tri týždne od začiatku predaja lístkov sú predané už takmer všetky VIP vstupenky. Ich cena obsahuje špeciálny VIP vstup, vyhradené sedenie, neobmedzený catering, stretnutie s kapelou po koncerte a tričko s podpismi členov kapely. Tí, ktorí majú o takúto vstupenku záujem, mali by poponáhľať. K dispozícii sú v sieti Ticketportal.



Nakoľko koncert Saragossa band je realizovaný pod záštitou mesta Nitry, obyvatelia mesta majú zľavu.

Saragossa Band je na popovej scéne už 37 rokov, hviezda kapely však nehasne, skôr naopak. Skupina, ktorá sa na prvých priečkach najväčších hitparád ocitala najmä v 80. rokoch, nesmie ani dnes chýbať na všetkých dobrých akciách. Najznámejšími sú ich hity Agadou, Zabadak, Rastaman či Hands Up. Kapela spieva vždy zásadne naživo, aj vďaka tomu patria jej koncerty už dlhodobo k najobľúbenejším.